Artister

Sedan många år samarbetar Anagram Live med flera av landets roligaste och mest talangfulla artister. Vi företräder dem vid externa film/tv/scen-uppdrag men tillsammans skapar vi också skräddarsydd underhållning med smart och kreativ höjd. Söker ditt företag eller verksamhet en improvisationsakt, en allsångsledare med extra twist, en vass ståuppare, en artist i karaktär, en underhållande konferencier, ett quiz med musik och humor eller kanske en specialskriven föreställning – vi gör allt detta – och mer!

Charlotta Björck

Artisten Charlotta Björck slog igenom och blev känd för en större publik med den egna tv-serien ”Charlotta x 8” på SVT 2020. I flera år innan dess hade hon skapat karaktärer och historier för sina drygt 40 000 följare på Instagram. Charlotta är en improvisationens och berättelsernas mästare, men också fenomenal på röster och sång, skådespeleri och komiska uttryck. Hon har turnerat med sin egen soloshow ”Mamagoals”, lett allsång på Malmöfestivalen och medverkat i tv-program som Kokobäng, Julköket och up4noice. Under 2023 ser vi henne i  SVT:s sitcom-serie ”Borta bäst” i regi av Oskar Arleon samt i Lisa Aschans nya film för Netflix, där Charlotta spelar mot Sanna Sundqvist i en av de bärande rollerna.

Charlotta kan bokas för

 • Film- och TV-roller
 • Dubbning/röstjobb
 • Liveunderhållning med utgångspunkt i musik och karaktär
 • Kreativ idéutveckling

Kontakt 

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se

Nevergreens

Svante Lodén och Erik Hjärpe

Nevergreens består av musikerna Svante Lodén och Erik Hjärpe som till vardags ingår i ett av Sveriges grymmaste liveband: Damn!. Tillsammans med Timbuktu har de stått på stora arenor över hela världen men i Nevergreensakten ger Svante och Erik en intim, rolig, häpnadsväckande och fullständigt oförutsägbar musikalisk improvisation. Nevergreens dyker upp på klubbar runt om i Sverige men har sin hemmabas på Medley i Malmö där den återkommande publiken växer stadigt. 

Nevergreens är inte bara ett grymt klubbgig, det kan lätt anpassas och vara en oförglömlig del av din personal-, kick off eller inspirationsdag. Låt Svante och Erik improvisera och musicera om visioner och hållbarhet, KPI och kundnöjdhet. Flera skolor, företag och offentlig verksamhet har redan inspirerats.

Nevergreens kan bokas för

 • Musikalisk och humoristisk improvisationsunderhållning
 • Inspirerande workshops med kreativt skapande i fokus 

Kontakt 

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se

Sanna Persson Halapi 

Sanna är skådespelare och komiker som ligger bakom den populära rymdvarelsen PAX (Vintergatan och PAX jordiska äventyr, SVT) och den minst lika populära och krassa reseledaren Jolanta i ”Hipp Hipp!”. Nyligen har hennes senaste karaktär Iren Gren – ett vårdbiträde från Segevång – fått publiken att vika sig dubbel av skratt inför hennes sånger om vårdscheman och värk. Sanna är Hasse & Tage-fan och har nyss släppt ”Sång till Karl Bertil Jonsson 14 år”. Hon har gjort flera barn- och musikprogram för UR och Musik i Syd men också spelat på Dramaten. 2023 medverkar hon i ”En midsommarnattsdröm” på Malmö stadsteater.

Sanna kan bokas för

 • På tur med Jolanta (guidad buss- eller gångtur)
 • Underhållning i karaktär som anpassas till tillfälle och plats

Kontakt 

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se

Henrik Widegren

Henrik Widegren är öron-näsa-hals-läkare och har de senaste åren synts i SVT:s populärvetenskapliga program ”Fråga Lund”. Men utanför tv-studion och vid sidan av jobbet på Skånes Universitetssjukhus i Lund är han också artist, föreläsare, låtskrivare och krönikör. Sedan 2019 har han även turnerat med egna föreställningar med utgångspunkt i humor, musik och, passande nog, medicin. Med låtar, fakta och kuriosa har han skapat feelgood och underhållning genom ”Medicinens sjuka historia”, ”Sjuk, frisk eller mittemellan” och ”Bäst före”. 

Henrik skriver också låtar om medicin, sjukvård och vetenskap under mottot: ”Det finns tusen sånger om kärlek men ingen om tolvfingertarmen”. Bland de mest spridda finns ”Googla aldrig dina symptom”, ”Balladen om stjärnkirurgen Paolo Macchiarini” och ”I am Corona” – alla publicerade på Henriks youtube-kanal. Henrik skriver dessutom krönikor i Dagens Medicin och är också en flitigt anlitad föreläsare och underhållare för både allmänhet och vårdpersonal. Våren 2023 ser du honom i klassiska Arlövsrevyn och därefter fortsätter han sin turné med ”Bäst före”. 

Henrik kan bokas för

 • Populärvetenskapliga föredrag/föreställningar med musik:

  ”Skratt – Inget man skojar bort”
  Om skratt, humor och hälsa

  ”Bäst före”
  Om ålder och livskriser

  ”Medicinens sjuka historia”
  Medicinhistoria på ett roligt sätt

  ”Rösten hörs mer än orden”
  Om rösten och dess betydelse

Kontakt 

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se

Hanna Voog av fotograf Eva Kronfält Thorvinger

Hanna Voog

Hanna Voog är bibliotekarien som kompletterar dammiga hyllor och tysta läsesalar med att åka runt om i Sverige för locka till skratt. Hanna skämtar mest på sin egen bekostnad och gräver där hon står; komiska betraktelser av livet i stort, familjen och det udda samhälle vi alla lever i. Kanske Sveriges mest högljudda bibliotekarie!

Hanna började med standup för bara några få år sedan och vann redan sitt första år Årets rookie på Malmö Comedy Club och norpade en bronsmedalj på Grand Comedy Slam under Lund Comedy Festival 2019.

Förutom standup sysslar Hanna med quiz, komiska serier samt är konferencier och moderator på stora och små event, akademiska konferenser och invigningar.

Hanna kan bokas för

 • Stand up på företag eller fest
 • Moderator/ konferencier
 • Toastmaster
 • Quiz-ledare på valfritt tema

Kontakt

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se

Victor Wu

Victor Wu började med stand up 2017 och har sedan dess uppträtt på klubbar över hela landet, från Trelleborg till Boden. 2018 kom han tvåa i Sveriges största standup-tävling Grand Comedy Slam under Lund Comedy Festival. Han har också åkt på ett par turnéer med bland andra Ann Westin, Karsten Torebjer och Johan Glans. Victor har under sina år på stand up-scenen blivit ett intressant och mycket uppskattat namn på humorhimeln. Med lugn och tydlighet levererar han träffsäkra skämt om kulturkrockar och livet som pappa.

Victor kan bokas för

 • Stand up
 • Konferencier

Kontakt

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se