Charlotta Björck

Artisten Charlotta Björck slog igenom och blev känd för en större publik med den egna tv-serien “Charlotta x 8” på SVT 2021. I flera år innan dess hade hon skapat karaktärer och historier för sina drygt 40 000 följare på Instagram. Charlotta är en improvisationens och berättelsernas mästare, men också fenomenal på röster och sång, skådespeleri och komiska uttryck. Hon har turnerat med sin egen soloshow “MAMAGOALS osv”, lett allsång på Malmöfestivalen och medverkat i tv-program som Kokobäng och Julköket.

Under våren och sommaren 2023 har vi bl a fått höra henne programleda i P3 och sett henne som Regina i SVT:s sitcom för barn “Borta bäst”. Hon är också en del av den Malmöbaserade impro-ensemblen Källan under ledning av Dilan Apak och Moa Lundqvist.

Under hösten 2023 kan man se Charlotta i Lisa Aschans nya långfilm Tack och förlåt för Netflix, där hon spelar mot Sanna Sundqvist i en av de bärande rollerna. Utgivningsdatum TBA.

Till våren 2024 är Charlotta en av de fasta medlemmarna i Bäst i test och till hösten samma år ser vi henne i den hyllade tv-serien Tunna blå linjen på SVT.

Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin webbhumor på Barncancergalan 2018 och i kategorin Årets kvinnliga komiker 2021.


Charlotta kan bokas för

  • Film- och TV-roller
  • Dubbning/röstjobb
  • Liveunderhållning med utgångspunkt i musik och karaktär
  • Kreativ idéutveckling

Kontakt 

Kajsa Jönsson
Anagram Live
0733-92 18 00
kajsa.jonsson@anagram.se