Anagram Live på Fredriksdalsteatern

anagram live på

Fredriksdalsteatern

Från sommaren 2024 har Anagram Live det ärofyllda uppdraget att driva Fredriksdalsteatern i Helsingborg.

Vi tar oss an uppdraget med stor respekt för Nils Poppes och Eva Rydbergs fantastiska kulturgärningar på denna traditionsrika och fina plats och hälsar såväl gammal som ny publik hjärtligt välkommen!

Här kan du läsa mer gällande upphandlingen

2024 års sommarteaterpjäs:

Nötter

Sommaren 2024 bjuder vi in till skrattfest i briljant farstradition med den nyskrivna pjäsen ”NÖTTER”, författad av den rutinerade skådespelar- och komikerprofilen Adde Malmberg. Handlingen utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och – med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Tempot är fartfyllt och händelseutvecklingen skrattframkallande i denna moderna fars med hög igenkänningsfaktor.

Biljetter

Vi tar redan nu emot bokningsförfrågningar för större grupper och ser fram emot att höra av dig på något av följande sätt:

Mail: anagramlive@anagram.se
Telefon: 0733-92 18 00

Biljetterna släpps upp för allmänheten under tidig höst och innan dess kommer vi att presentera ensemblen. Håll gärna utkik på www.anagram.se och i våra sociala kanaler: @anagramlive 

Mer än sommarteater!

På Fredriksdalsteatern kommer mycket att vara sig likt, men scenen kommer också att kompletteras med fler kulturella upplevelser, såsom musik och humor.

I samarbete med andra kulturaktörer och Helsingborgs stad kommer vi också att bredda verksamheten ytterligare, kring nya upplevelser för gammal som ung. Programmet för detta presenteras våren 2024.